lokalråd 2017-01-29T19:55:13+00:00

Foreningen Lokalrådet

Formålet er at bidrage til sognets udvikling i overensstemmelse med borgernes ønske.

Rådet skal søge, at styrke samarbejdet mellem alle lokale interesser til gavn for sognets beboere, herunder foreninger, handels- og erhvervslivet, skole- og børneinstitutioner, kirke, kultur, ældreområdet , miljø m.fl.

Herudover er rådet bindeled til kommunale, regionale og statslige myndigheder bl.a.

via repræsentation i Udviklingsråd Helle Øst.

Lokalrådet er ikke partipolitisk.

Lokalrådet består af 9 medlemmer der repræsenterer og udpeges af ovennævnte områder således:

Områder: Antal Repræsentanter
Sport, Agerbæk SF og ungdom 2 repræsentanter
Borgerforening og Erhvervsforening 2 repræsentanter
Skole- og børneinstitutioner 2 repræsentanter
Kirke og Kultur 1 repræsentant
Ældre- og seniorudvalg 1 repræsentant
Øvrige (miljø, landbrug m.fl.) 1 repræsentant

På det årlige årsmøde præsenteres bl.a. de udpegede kandidater for nævnte områder.

Er du interesseret i at høre mere om arbejdet i Lokalrådet er du velkommen til at rette henvendelse til formanden Jens Chr. Sørensen på mobil 24260409, via mail: kms-jcs@cdnet.dk eller kontakt formularen nederst på denne side.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked